Här kommer ett livstecken från mig efter en höst av tystnad här på bloggen. Det har varit full rulle hela hösten så jag har skalat bort en massa för att hinna och orka med det viktigaste. Det viktigaste är utan tvekan min familj, där råder inget tvivel. Utan dom vore jag inget och jag påminner mig ofta om detta.

Mina fina!!

 

Vad har jag sysslat med då? Jo, jag har jobbat som skolhälsovårdare två dagar i veckan. Väldigt givande arbete och med sorg i hjärtat fick jag säga upp det nu till jul eftersom jag helt enkelt måste prioritera bort även roliga saker. Jag har fått lära känna många härliga elever och fått bli en del av elevvården i två skolor med härliga lärare. (Kommer sakna de galna kaffepauserna fylld av skratt (hejhej Lepplax-lärarna)!)

I augusti började jag även studera halvtid till massör i Norrvalla. Att bli massör drömde jag om redan år 2000 då jag första gången blev antagen till Vörå men då valde jag Vasa och hälsovårdsstudier i stället. Nu, äntligen, har jag möjlighet att studera iom att de för första gången ordnar halvtidsstudier. Vi är bra på gång med studierna men det är ingen ”walk int the park” 😛 Studierna tar massor med tid så det är nog en orsak till att jag fick sluta med skolhälsovårdandet. För som hösten har varit så har jag varit tvungen att säga nej till en del roliga uppdrag och kunder… tyvärr! Så kan vi inte ha det, jag har ju ändå jobbat hårt för att bygga upp ett eget företag.

Företaget ja… det har levt av sig själv vid sidan av det övriga. Pga tidsbrist har jag inte kunnat dra igång med nya kurser, ta emot kunder mm som jag velat men nu blir det mera tid över då jag får två dagar till i veckan så stay tuned… kommer nog snart kursutbud. Det första jag kör igång redan i januari är ”livstilsförsändringskursen”… har fått många förfrågningar om just den eftersom det varit ett lyckat koncept men väldigt nöjda deltagare. (Mera info kommer snart men hojta till om du vill reservera plats, dom brukar gå åt snabbt). Så kommer jag även dra igång löpargrupp i februari… och smallgroup-träning för mammor och gravid. Ahhh, kommer att bli en härlig vår känner jag redan.

Men vi fortsätter njuta av familj och ledighet några dagar till eller hur 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation