Fredag är alltid lika välkommen, tror ni alla håller med där eller hur? 🙂 Nu med alla mellandagar, helgdagar och jullovsfirande så kan man lätt känna sig lite trött och sliten… Jag har ett botemedel som funkar. Klä dig lagom varmt och ta dig utomhus. Rör på dig så att pulsen höjs lite och håll dig utomhus minst 45 minuter. Jag lovar du kommer känna dig piggare och om det mot förmodan inte fungerar så tar du en ny omgång utomhus 😀

Inte var det inbjudande att ge sig ut i skidspåret idag i plusgrader och regn. Ringde till och med åt Mr och frågade om det är klok att fara i skidspåret. Önskade att han skulle svara att jag såklart skall stanna hemma men han tyckte att det nog är tid på att inleda skidrandet nu.

Sagt och gjort. Utan fäste och utan glid stegade jag på en timme och väl tillbaka hem var jag full av energi. Testa själv och se 🙂

Endorfinstinn tant… eller tant var jag före jag kom mig iväg. Här är jag tjej… typ 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation