Vet inte hur många delar denna serie kommer att bestå av men vi börjar med del ett 🙂 Idag vill jag påminna om en viktig sak som vi lätt glömmer bort under sommaren… nämligen ”tadaa” träningen.  Har idag varit på riktigt dåligt humör. Vet inte om det är trots eller därför att jag startade dagen med att hänga i skogen med Mr. Våra skogsrundor varierar i kvalité om jag får säga så. Ibland är dom guld och ger energi flera dagar, ibland är dom lite mera lam. Idag var vår uppgift att trampa runt tall- och granplantor och det är ungefär lika roligt som det låter 😀 Fast om jag ska vara ärlig var det roligare än att plantera träd, det är det värsta jag varit med om hittills i skogsväg. 😛 Och mitt dåliga humör berodde nog i grunden på något annat, på sant! 🙂

Roade mig med att fota lite…

 

Tillbaka till träningen… for ikväll till StudioZ på PowerStep och som vanligt kommer jag hem som en ny människa. Alltid samma sak: då livet suger så behövs träning, testa själv och se. Jag lovar det funkar. Så tack Annika för glädjen du spred <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation