Trots att sommaren står i full blom är det dags att börja marknadsföra höstens utbud. Har fått en del frågor om jag nog kommer fortsätta med mina måndagsträningar i Bosund och Ytteresse och det gör jag ju såklart. Ett välbesökt och populärt koncept kan vi inte bryta eller hur? 🙂

I år kommer jag justera priset lite grann. Jag kommer sänka terminsavgiften och höja drop-in. Jag har märkt att det sporrar deltagarna att komma på träningar ifall man köpt terminskortet så det ska vi understöda. Givetvis är det drop-in:arna fortfarande lika varmt välkomna!

Vi kör igång samma vecka som skolorna startar, alltså måndagen den 14.8. Tiderna är samma som förr, Bosund kl 17.30 och Ytteresse kl 19.15. Vi inleder med ett test. I höst är det nya test som gäller och i slutet av terminen så testar vi oss igen. Testerna får man ta så allvarligt man vill. Meningen är att det ska vara en rolig grej och sporrande att se sin utveckling. Ifall du är nybliven mamma, gravid eller annars har olika ”krämpor” så säg till i början av passet så kan jag ge råd. Alla kan vara med i mina träningar, man tar det i sitt eget tempo.

Hoppas vi ses i höst! 🙂

3 Thoughts on “Hösten 2017

 1. Hej! Kommer du att dra nån ute mammaträning i Jakobstad i höst? Vår baby är nu 10 veckor och jag börjar vara supersugen på att börja träna lite mer aktivt igen!

  • Johanna on 18 augusti, 2017 at 14:28 said:

   Hejsan!
   Grattis till bebisen! Hoppas ni mår bra.
   Redan 10 veckor!! 😀

   Började med StarkMamma igår i Skolparken. Torsdagar kl 10.00 (dock inte alla torsdagar så kika på min facebook-sida för mera info.) Har nog varit lite för slarvig med marknadsföringen märker jag, ska skärpa till mig. 😉 Men välkommen med nästa torsdag. I september börjar jag med MSU på Studion på tisdagskvällar och efter höstlov även på torsdagsförmiddagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation