Visst blir det en del kvällsjobb för min del men vad gör det då dom kan bli som denna (hjärtaögonemoji). Jag hade paddel och vandring med ett skönt gäng. Kvällen lämnade ingen oberörd. Kan inte fatta hur fantastiskt väder vi fick.

Vi startade från Hjulforsen. Essnature har utmärkt service och levererar kanoterna dit med paddlor, flytvästar och annat nödvändigt. I sakta njutartempo paddlade vi till Bockabron. Vi bongade gräsander och svanar samt ett gäng unga fiskare.

Efter en helg i Åre så kan man tycka att vi bor i ett tråkigt landskap men ibland ser man inte skogen för alla träden. Vi har sån fantastiskt fin natur runt knuten. Inget måste att resa långa vägar för att få uppleva magi.

Vi pratade om detta under paddlingen, hur lätt det är att se andras guldkorn och hur lätt man missar de egna. Öppna dina ögon, se dig omkring och låt dig ta in allt det fina. De skira björklöven, ljusa granskotten och blåbärsriset som börjar förbereda sig för blomning.

Tacksam är jag över att få uppleva kvällar som denna. Att dessutom få vara med då människor tar sig ut ur bekvämlighetszonen och blommar är för härligt .

Vid bockabron åt vi medhavd matsäck innan vi vandrade tillbaka till Hjulfors, ca 5 km, utmed Utterleden. Tack ni som bjöd mig på kaffe 🙂

Ord känns ju överflödiga om bilden här ovan och ändå ger den inte rättvisa åt verkligheten.

 

Ifall du vill hänga med på en dylik tur så släng ett mail så ordnar vi en öppen kväll där de som vill kan delta. Skulle gärna göra en sån här tur en gång i veckan, minst 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation