Har landat för en natt i Umeå innan jag i morgonbitti tar båten hem. WorkOut Åre får nog fullpoäng och överträffade förväntningarna. Proffsigt ordnat rakt igenom. Kanonintressanta föreläsningar och hur många pass som helst. Människorna hade kommit dit för att träna och det var en sån inspirerande miljö. Och maten, så sjukt god mat! Lovorden haglar som ni hör (läser).

I går kväll var jag så trött i både kropp och knopp så det blev inget blogginlägg då. Tänkte ge en kort sammanfattning av helgen. På lördagen startade vi med en rejäl frukost innan jag hade dagens första föreläsning. Den hette ”Coach Prep” och handlade bland annat om hur man som PT förbereder sig för att inspirera. Mest teori men även lite praktik. Fortsatte sen med ett löppass som hette Flowrunning. En del bekanta teknikövningar men även lite nytt.

Flowrunning med Magnus Hagström

Vi lunchade och fortsatte sen med en föreläsning om träningslära med Mattias Reck. Så intressant och den följdes upp med ett spinningpass där vi jobbade både med motstånd och puls.

Feelisen på topp i salen.

Efter spinningen hoppade jag snabbt i torra kläder och så fortsatte jag med ett CrossFit-pass under ledning av Andreas Sjöstrand. Det var nog inte mycket krut kvar i tanten efter det. Vilade en stund innan vi putsade upp oss och stack på festmiddag. Temat var ”White” och de flesta hade satsat på klädseln.

 

Idag, söndag var det föreläsning med Jonas Lissjanis som fick inleda dagen. Har fått så många nya tankar och intryck, tar nog säkert en tid innan allt landar.

Dagens träning bestod av ett pass hand-stand workshop. Fick nya fina redskap så ny gäller det att öva öva (Get ready Sonja 😀 ) Så iväg på ett löppass igen. Nya teknikövningar och nya tankar att ta med sig i spåret. Roligt att båda mina löparpass var så olika. Sen rusade vi iväg till ett Ruffie-pass. Ruffie-träningen läste jag om för nåt år sen och tyckte den lät skoj. Vi hann inte vara med på hela passet eftersom vi då hade missat lunchen (och sånt händer inte i min värld) men lite hann vi testa på. Gillade parövningarna starkt, utom kampövningarna då. Närstrid känns inte som min gren även om vi hade rätt skoj.

Tacksam över att jag hade möjlighet att delta i detta. Har kikat på eventet ett par år och fantiserat att jag skulle få vara med… och i år blev det av. Blir nog flera gånger, det är jag övertygad om!  Tack även till husfolket i Umeå, känner mig alltid välkommen hit!

Slitna men glada damer som är nöjd att åka hem till sina kära.

2 Thoughts on “Dag 67

  1. Sonja on 6 juni, 2017 at 19:38 said:

    Låter som en riktig toppenhelg! Blir att börja träna på händerna på allvar nu då 😜 Var tyvärr och skadade axeln lite (den andra dessutom, trillade rejält under ett trailpass – men om ett par veckor är jag nog back on track!

    • Johanna on 7 juni, 2017 at 10:12 said:

      Voj nej för axeln, tur jag gick en rehabgrej för dito i Åre också 😀 Nå, vi gör Kroatien osäker nu först så är vi back on track till midsommar. Ha en skön resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation