Det blev en tidig väckning i morse i Umeå. WorkOutÅre stod på scemat men först skulle vi ta oss dit. 5 timmar i bilen gick snabbt. I Åre mötte vi solsken, vindstilla och +15 grader samt så vacker natur. Vi strosade runt ett par timmar innan själva eventet drog igång och fotade värrigare.

 

Först ut var en föreläsning med Kalle Wahlström. Han var rolig och underhållande men framför allt hade han ett så sunt sätt att föreläsa om kost och träning. Han hade många pointer i sin föreläsning men viktigaste var nog att vi SKA röra på oss. Gör träningen enkel så den blir av, sluta krångla och bara kör.

Efter föreläsningen hade vi en kaoscirkel, också den med Kalle. 9 övningar som nog brände gott och ni kan hänga med på måndagskvällen i Ytteresse, där kommer de bästa urvalen från helgen att finnas 😀

Efter träningen hade jag en föreläsning om rörlighet i skuldror och axlar med Katarina Woxnerud, min MammaMage-lärare. Fick nya tips och trix där så nu ska det jobbas med rörligheten. Katarina är så enormt duktig och föreläser så att invecklade saker blir så enkelt.

Middagen efter alla pass smakade ljuvlig. Hungern är nog bästa kryddan, men maten var nog supergod.

Nu blir det att sova för att orka med morgondagen. 3 träningspass och två föreläsningar är inbokade. Kommer nog att vara en snäll tjej i morgonkväll har jag på känn 😀 På bilden nedan kan ni ta del av programmet för lördag och söndag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation