Kanske jag har trillat av 100-dagars bloggutmaningen tycker ni men här gäller mina regler så vi kör på. Det är åtminstone lätt att sätta rubriker… 🙂

Ikväll löpte jag officiellt sista passet med min löpargrupp men förhoppningsvis får vi till flera gemensamma länkar i sommar ännu. Det är så roligt att få följa med en grupp och se hur deltagarna utmanar sig och genom det utvecklas. Fokus är alltid glädje, hälsa och njutning då man tränar med mig men visst känns det lite häftigt att ta i ordentligt mellan varven. Vi avslutade med nejdens utan tvekan finaste led, Eugmo vandringsled. Avslutar med bildbomb och på instagram kan ni kika på en filmsnutt av gänget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation