Ikväll skulle jag gärna skriva något riktigt peppigt och glatt som får er att må riktigt gott och känna tacksamhet till livet men jag känner en viss begränsning där… åtminstone idag 😀  Istället så är jag lite stressad i tankarna, borde göra mina fyra listor jag tipsade om tidigare och skriva ner… fast egentligen är nog det allra bästa att krypa till kojs. Ni känner säkert igen er, på kvällen då klockan börjar vara mycket och ni har triljoner saker (känns så) som borde fixas och trixas… och ingenting blir riktigt till något. Då man är trött blir allt så mycket värre och en god natts sömn brukar automatiskt korta av listorna.

Ikväll har jag varit ledig. Jag har gymmat med kidsen, bakat en cheesecake (ping: Lina) och en blåbärspaj som är slut. Vi har övat på matematik eftersom mellanbarnet har prov i morgon (fick inga mammapoäng där inte) och så stack vi på en cykeltur runt i byn. En riktigt najs kväll förutom min lilla ”stressout” nu här på seino. Förresten, i morgon börjar StarkMamma i Jakobstad. Missa inte detta 🙂

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation