Idag satte jag ut en matbild på instagram, ett visst motstånd kände jag nog att publicera. Jag sätter sällan ut min mat till beskådan, inte så att jag har problem med det själv utan för att jag vet att andra kan ha. Att posta matbilder kan trigga, samtidigt så kan det mesta trigga en på SoMe så jag inser ju att det är följarna som måste ta ansvar för hur man tolkar infon.

Hur tolkar du matbilder på SoMe?

Själv inspireras jag. Får idéer till hur pimpa min egen mat. Väldigt sällan funderar jag desto mera över en matbild för en måltid säger ju ingenting egentligen. Det är hur du äter de övriga måltiderna, dag efter dag, vecka efter vecka som avgör. Vad gör en sallad ibland för hälsan om  maten i övrigt är usel. Eller en hamburgermåltid om maten i övrigt håller bra kvalité.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation