Min man, han kan! Jag har lagt till det som en vana att skryta ohämmat på min man ofta och öppet. Inte så att han på något sätt är bättre än andra men för han är bäst för mig. Alla som lever i ett förhållande vet att det inte alltid är en dans på rosor. Stress och vardagsslit tär på och den andras sprickor blir ibland så påtaglig. Därför har jag valt att lyfta fram det positiva med min man och berätta det, för då blir det också så mycket mera verkligt för mig.

Visst kunde jag berätta om alla hans fel och brister, tro mig, de finns 😀 Ni kanske har någon på jobbet eller i bekantskapskretsen som alltid gnäller och klagar på sin partner. Det är lätt att falla in i den jargongen… och inget gott kommer därav! Nästa gång denna person börjar beklaga sig så fråga om det finns nåt bra med deras partner, få dom att tänka till.

Det vi pratar och tänker på, det växer och blir sanning. Därför, my folks… som jag inledde: min man, han kan. T.ex. idag har han varit hemma med Milo som hade feber i söndags. Han har kokat blåbärssoppa (redan innan kl 8 i morse), kokat risgrynsgröt, fixat en älgstek med rödvinssås och kurerat Milo på bästa sätt. Ingen feber på lillkillen så nu friskförklarar vi honom.

Puss på dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation