Vilken skön fredag. Började dagen i Kronoby med ett hurtigt gäng mamazitas. Dom hade extra energi idag och ingen tröja var torr efter timmen 🙂 Väl hemma igen skottade jag snö, riktigt mycket snö har det kommit och det är så vackert då solen kikar fram. Trots att jag skottade på frös jag, -18 grader är nog på kallare sidan. Resten av dagen donade jag på hemma, datorjobb varvades med röj i huset. Vi håller på och renoverar på vinden och det ser ut som en tornado dragit fram. :-I

Ikväll tränade jag först axlar på EasyFit innan jag spinnade ett pass med mina grupper. Vi suckade och svettades alla och konstaterade att det nog är en fantastisk start på helgen att inleda den med träning. Märker att jag gillar spinning mer och mer, kanske min cykel får komma till användning i sommar.

spinn

Igår fixade jag till en kladdkaka som är både sockerfri och glutenfri. Jag äter inte glutenfritt men denna råkade nu vara så. Förut har jag testat göra kladdkaka av bönor och tyckte att det var riktigt äckligt så jag hade inga höga förväntningar men denna blev faktiskt riktigt bra. Den fick t.o.m. tummen upp av 11-åringen och det är inget dåligt betyg. Receptet tog jag härifrån.

kladdis

Så vill jag även tipsa om att steka batat, såå gott!! Smörstek tunna batatskivor på medelvärme i några minuter tills de börjar mjukna. Flingsalta lite och ät. Jag var vrålhungrig då jag kom hem och hade nästan hunnit äta upp maten innan jag kom på att detta borde ju även andra testa, därav närbilden.

batat

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation