I september startade ett gäng väninnor sin väg mot ett hälsosammare och piggare liv tillsammans med mig i mitt lilla hemmagym Tyngdpunkten. Vi har träffats varannan vecka under fyra månader. Vi pratar lite kost och tränar styrka i olika former. Gruppen har gjort väldigt stora framsteg, t.ex. har de minskat ca 6 kg i snitt per person samt blivit riktigt starka. Till en början var det mycket basövningar och grundstyrka för att stärka upp kroppen. Nu får de även lära sig lite svårare övningar där tekniken är viktig. Vi testar olika sätt att träna så att de får en bred grund att stå på då de tränar själva hemma eller på gym. Första perioden varade ca 2 månader. Eftersom gruppen gjort stora framsteg och de tyckte att träffarna var givande och motiverande så valde de att fortsätta. Målet är långsiktigt med hållbara förändringar och en vilja att må bra och orka i vardagen.

tyngdp

Bild från Tyngdpunkten under öppet hus i september.

 

Vill även DU hänga med i en PT-grupp (4-5 personer)? Jag startar en grupp dagtid, tisdag förmiddag. Jag är flexibel med tiden där så du får komma med önskemål.
Kanske är ni ett gäng väninnor som vill börja tillsammans, kontakta mig så hittar vi en tid som passar.

För 6 träffar á ca 60 minuter betalar du 100€. Obs! Jag tar emot motionssedlar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation