Ikväll har jag fått stifta bekantskap med nya människor. Alldeles toppenhärliga människor, hästmänniskor. Alltså de är vanliga människor men som umgås mycket med hästar 🙂  Under våren kommer vi att träffas några gånger. Jag får inspirera och motivera dom till att nå sina mål. Idag var det just mål och målsättning som stod på agendan. Att sätta ett mål är kanske inte så svårt, det tror jag vi alla gör titt som tätt. Det svåra ligger i att nå sitt mål. Fast det behöver inte alltid vara så svårt och ikväll började NURK:arna ta sina första små steg mot sina mål.

Som vanligt då jag håller en föreläsning är jag så in i det att jag glömmer totalt att fota. Istället får ni en bild på mitt kvällsmål.

nurk

Äggknäckemacka, té och Netflix och nedvarvningen är ett faktum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation