Vi kommer snart in i februari och det är nu  som nyårslöften börjar bli lite svårare att hålla. I början då man lovat att börja träna eller äta rätt så går det lätt men sen efter några veckor kommer vardagen emot och vi faller lätt tillbaka till de gamla (o)vanorna. Det är nu det svåra jobbet börjar med att hålla fast i ge goda vanor ni lyckats börja med. Det är nu det är lätt att fastna i de negativa tankebanorna t.ex. ”detta leder ju inget vart” jag kommer inte klara detta” o.s.v. Mitt tips är att ni fokuserar på de framsteg ni redan gjort. Ni kanske är piggare, lyckats minska på sockret, rört på er mera eller annars bara mår bättre. Försök ta fasta på dessa positiva saker och gläds över dessa och var stolt. Beröm er själva, var inte så hård. Kom bort ifrån samvetskvalen över pizzan ni åt i fredags, godiset i lördags och glassen i söndags. I morgon är det torsdag och en alldeles perfekt dag att stiga upp, klappa er själva på axeln och se till att göra dagen till den bästa på länge. Det kommer jag i alla fall att göra!

rosa

Dagens bästa: nya härliga Nike-kläder och bilen gick igenom besiktningen (såklart) 😛

 

2 Thoughts on “Håll motivationen uppe

  1. Lis-Marie on 29 januari, 2015 at 08:16 said:

    Det går bra fortfarande. Inga brutna nyårslöften ännu:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation